trip engine image

City Breaks

City-break-urile sunt preferatele noastre pentru că îți oferă ușurință în rezervare – o singură căutare pentru avion și hotel cu posibilitatea de rezervare online.

Traveo știe că esti un călător împătimit, așa că în secțiunea dedicată city break-urilor ai o mulțime de opțiuni. Ai plecări din mai multe orașe ale țării, poți alege călătoriile doar în week-end prin opțiunea “căutări de week-end”, îți oferim pachetul complet de avion+hotel, astfel încât efortul tău sa fie minim, iar rezultatele cele mai bune.

Cu Traveo poți să alegi zboruri directe sau cu escală, compania aeriană care îți place, clasa de zbor, tipul de hotel dorit, serviciul de rent a car, transfer de la aeroport și asigurare pentru o călătorie în siguranță.

Pentru serviciile adiționale de rent-a-car, transfer sau asigurarea de călătorie ne poți scrie pe email rezervări@traveo.ro sau ne poți suna la 0372999006. Plata acestor servicii este posibilă prin credit card, accesând un link special creat pentru comanda ta, transfer bancar sau cash la sediul agenției.

Cele mai frumoase orașe ale lumii vă așteaptă doar la un click distanță prin Traveo.