trip engine image

Getaway

Ai nevoie de o vacanţă. Oriunde, oricând, la cel mai bun preţ, în cea mai frumoasă destinaţie, iar Traveo este partenerul tău.

Simplu cât ai zice Traveo: alegi oraşul de plecare, te încadrezi în bugetul disponibil pentru vacanţa ta, ne spui dacă vrei să pleci peste o săptămână, două sau o lună, iar Traveo îţi arată toate destinaţiile potrivite cerinţelor tale.

Eşti spontan şi ai doar de câştigat. Ai cel mai bun preţ pentru bugetul tău, poţi să alegi din zeci de destinaţii disponibile, în Europa şi în lume, şi o gamă variată de hoteluri. Adaugă şi serviciile de rent a car, transfer şi asigurare de călătorie, iar escapada ta va fi completă.

Traveo îţi garantează servicii excepţionale, cel mai bun raport calitate-preţ, promtitudine şi relaxare deplină ca tu să te poţi bucura de o pauză binemeritată.

Pentru serviciile adiţionale de rent-a-car, transfer sau asigurarea de călătorie ne poți scrie pe email rezervări@traveo.ro sau ne poți suna la 0372999006. Plata acestor servicii este posibilă prin credit card, accesând un link special creat pentru comanda ta, transfer bancar sau cash la sediul agenției.

Fie că eşti în căutarea unei aventuri sau îţi doreşti o evadare din cotidian, Traveo este profesionistul tău în călătorii.