trip engine image

Cataloag vara 2017

Consultă ofertele din cataloagele noastre pentru destinaţiile Grecia, Cipru, Spania, Turcia sau România şi apelează consultanţii noştri de travel pe email rezervari@traveo.ro sau la numarul de telefon  021.314.19.80. Îţi vom trimite recomandările noastre cele mai bune pentru cerinţele tale.

În cataloagele noastre vei găsi pachete de vacanţe cu servicii de cazare în hoteluri de 3, 4, sau 5 stele cu diferite tipuri de masă, transport avion cursă directă spre destinaţiile respective şi transfer de la/la aeroport.  Ai de ales între pachete cu servicii incluse, dar şi servicii opţionale, pe care le poţi solicita.

Desigur că România va fi pentru noi destinaţia pentru care optăm întotdeuna oricand atunci când ne hotărâm pe ultima sută de metri că vrem să evadăm din cotidian. Fă o căutare pe Traveo, rezervă şi plăteşte online cazarea ta pe litoralul românesc, dacă-ţi doreşti o mini vacanţă de 2,3 zile sau alege din catalog tipul de pachet care ţi se potriveşte, la mare şi la munte.

Turcia este recunoscută pentru serviciile all inclusive, parcurile şi locurile de joacă pentru copii, piscinele grandioase sau accesul la restaurante cu specific.

Dacă doriţi sa vizitaţi insulele spaniole Tenerife sau Mallorca, trebuie să ştiţi că puteţi beneficia şi acolo de servicii complete în hoteluri de 3, 4 sau 5 stele.

Grecia sau Cipru sunt întotdeauna alegerea cea mai uşoară dacă ne gândim la plajele minunate şi tavernele cu mâncăruri tradiţionale.

Pentru aceste servicii cât şi pentru cele adiţionale de rent-a-car, transfer sau asigurarea de călătorie plata este posibilă prin transfer bancar, cash la sediul agenţiei sau credit card, accesând un link special creat pentru comanda ta, pe care ţi-l trimitem la o adresă electronică indicată de tine.