Business Travel Management

Pentru fiecare dintre clienții noștri, costurile generate de călătoriile de afaceri reprezintă o investiție cu beneficii pe termen lung.

La Accent Travel & Events înțelegem și integrăm obiectivele fiecărui client în programe complete de management al călătoriilor de afaceri, destinate ajustării și optimizării bugetelor alocate, fără a uita de confortul angajaților clienților noștri.

Succesul unui program de management al călătoriilor de afaceri depinde de rigurozitatea planului de implementare. Accent Travel & Events propune planuri dedicate de implementare ce urmăresc: înțelegerea în profunzime a cerințelor clientului, identificarea punctelor vulnerabile ale politicilor de rezervare și fluxului intern de comunicare și de decizie, definirea unor noi proceduri de lucru, identificarea oportunităților de consolidare și negociere cu furnizorii, stabilirea formelor de raportare și revizuire periodică a rezultatelor și încadrării în politicile de travel astfel definite.

Alături de un plan solid de implementare, Accent Travel & Events propune:

  1. Servicii de ofertare, rezervare și emitere a documentelor de călătorie pentru orice destinație din România și din străinătate, utilizând o gamă complexă și atent selectată de furnizori: bilete de avion, cazări, rent-a-car, transferuri, vize și asigurări medicale de călătorie etc
  2. Un serviciu-clienți superior constând în: consultanți de travel dedicați, linii telefonice dedicate și standarde de calitate a serviciilor, agreate cu fiecare client.
  3. Servicii VIP ce merg dincolo de simpla personalizare a serviciilor. Evenimente, conferințe & incentive-uri, organizate de un departament specializat. Pentru o perspectivă în detaliu asupra acestui serviciu, accesați accentevents.ro
  4. Asistență de urgență 24/7 pentru angajații clienților noștri, susținut de un program de alerte în timp real, cu acoperire globală.

Parteneriatul Egencia™

În 2009, Accent Travel & Events a încheiat un parteneriat exclusiv pe piața din România cu Egencia™, a cincea companie de travel management la nivel global și parte a Expedia, Inc., lider mondial în turismul online. Agenția s-a alăturat astfel unei rețele globale de parteneri, Egencia Global Alliance, reprezentată în 38 de țări și care deservește nevoile de călătorie ale clienților corporații cu prezență multinațională.

Alături de Egencia™, Accent Travel & Events susține corporațiile cu un repertoriu complet de servicii de travel, asistență 24/7 și instrumente de control și optimizare a programelor de travel. Datele furnizate la nivel local sunt integrate pentru raportare la nivel global, customizabilă și disponibilă în timp real via Egencia™, astfel sprijinind corporațiile în eficientizarea și reducerea bugetelor de travel.

Pentru mai multe informatii sau cereri de oferta stam oricand la dispozitie.